Ministerul Educaţiei va cumpăra în 2008 o mie de microbuze pentru transportul elevilor

Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Cristian Adomniţei, a anunţat, marţi, că anul viitor vor fi cumpărate o mie de microbuze şcolare, astfel încât să fie rezolvate toate cererile de maşini din toate comunele ţării.

3 afișări
Imaginea articolului Ministerul Educaţiei va cumpăra în 2008 o mie de microbuze pentru transportul elevilor

Ministerul Educaţiei va cumpăra în 2008 o mie de microbuze pentru transportul elevilor

Adomniţei a declarat, într-o conferinţă de presă, că Ministerul Educaţiei intenţionează schimbarea întregului parc auto pentru transport elevi, care să ducă la înlocuirea vechilor maşini ARO.

"Am convingerea că vom găsi cele o mie de microbuze, pentru că firmele sunt pregătite. Ştiind de această intenţie, fiecare mare importator îşi poate face un plan şi se poate pregăti pentru anul viitor. Microbuzele vor fi cumpărate tot prin licitaţie regională. Cu siguranţă vom lua mai mult de o mie şi se va întâmpla ca în acest an, când preţurile ofertate au fost mai mici decât cele prognozate de noi. Au fost economii şi sunt convins că anul viitor se va întâmpla la fel”, a spus ministrul.

Suma alocată pentru fiecare microbuz va fi aceeaşi ca şi în acest an, a spus sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici