Ministrul Energiei ameninţă cu controale benzinăriile care au majorat nejustificat preţul

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a ameninţat cu controale benzinăriile care au majorat nejustificat preţul. El spune că este vorba de speculaţii, care trebuie pedepsite.

12010 afișări
Imaginea articolului Ministrul Energiei ameninţă cu controale benzinăriile care au majorat nejustificat preţul

„Nu există absolut niciun motiv ca mâine benzina să ajungă la 11 lei, dar există motive mâine, şi am discutat şi cu primul-ministru, ca organe de control ale statului român să se ducă peste benzinăriile care au ridicat nejustificat acest preţ pentru că au apărut în poze preţuri de 11 lei, de 9 lei, de 10 lei, şi de mîine să înceapă controale pentru că deja mi se pare că este o speculaţie, iar speculaţiile trebuie asupru pedepsite mai ales în situaţii de criză, cum suntem acum, cu război la frontieră”, a spus miercuri seara, la Digi24, Virgil Popescu.

El susţine că în acestă perioadă apar multe zvonuri.

„Suntem cu un război la frontieră. Există foarte multe zvonuri, foarte multe fake-news-uri, este un război hibrid şi ne putem aştepta ca în această perioadă să mai apară tot felul de zvonuri, aşa cum am avut şi cu valuta, că nu există valută în România. Există valută în România”, a mai spus ministrul.

Virgil Popescu a spus că nu sunt justificate cozile apărute miercuri la benzinării. „Nu este niciun motiv pentru a sta la coadă. Nu se va dubla preţul”, a spus Popescu. El susţine că în România nu se poate vorbi de lipsă de benzină şi motorină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici