Mirela Lavric a depus plângere penală împotriva fostului iubit, pe care îl acuză că a sechestrat-o

Atleta Elena Mirela Lavric, care luni seară a ajuns la spital după ce s-a aruncat de la etajul 1 al unui bloc din Iaşi unde locuieşte fostul său prieten, a depus plângere penală la Poliţie împotriva tânărului, pe care îl acuză că ar fi sechestrat-o în apartament.

270 afișări
Imaginea articolului Mirela Lavric a depus plângere penală împotriva fostului iubit, pe care îl acuză că a sechestrat-o

Mirela Lavric (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Anca Vâjâiac a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX că atleta Elena Mirela Lavric a depus plângere penală la Poliţie împotriva fostului său iubit, pe care îl acuză de lipsire de libertate.

"A depus o plângere penală pe numele bărbatului respectiv, pentru lipsire de libertate. Din primele cercetări, rezultă că tânăra nu a fost sechestrată în apartament, ci doar oprită să nu plece cu maşina, pentru că era supărată după conflictul verbal cu fostul prieten", a spus Anca Vâjâiac.

Ea a precizat că iniţial tânăra le-a spus poliţiştilor că s-a aruncat de la balconul apartamentului fostului său prieten, pe fondul geloziei, ulterior revenind cu o altă declaraţie şi depunând plângerea penală împotriva fostului iubit.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, tânăra ar fi mers luni seară la fostul său prieten, care locuieşte la Iaşi, în încercarea de a se împăca cu acesta, care ar fi refuzat. Cei doi s-ar fi certat, după care tânăra ar fi vrut să plece, iar acesta ar fi împiedicat-o şi i-ar fi luat cheile de la maşină, moment în care tânăra s-ar fi aruncat de la balcon.

Atleta Elena Mirela Lavric, medaliată cu aur la mai multe competiţii internaţionale, a ajuns la spital, luni seară, după ce a căzut de la etajul 1 al unui bloc din Iaşi unde locuieşte fostul său iubit. Tânăra, în vârstă de 22 de ani, a suferit răni uşoare şi a fost transportată la Spitalul "Sfântul Spiridon", iar de acolo la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, după câteva ore solicitând să fie externată.

În acest caz, Poliţia a deschis o anchetă, prima ipoteză fiind că tânăra ar fi încercat să se sinucidă aruncându-se de la etaj.

"Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 că o tânăra a căzut de la etajul I al unui imobil. Continuăm cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii acestui incident, însă din primele verificări făcute la faţa locului rezultă că nu sunt întrunite elementele constitutive ale vreunei infracţiuni", declara, miercuri, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Elena Mirela Lavric are 22 de ani şi este multiplă campioană europeană de tineret, la atletism, la proba de 800 de metri şi campioană mondială de tineret, la aceeaşi probă. Tânăra a fost una dintre sportivele care au reprezentat România la Jocurile Olimpice din 2012, iar anul acesta a fost medaliată cu aur la Jocurile Francofoniei, la probele de 800 de metri şi la ştafeta de 4x400 de metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici