Monica Macovei, despre accidentul în care a fost implicată: nu am pierdut controlul maşinii

Fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei susţine că nu a pierdut controlul volanului după ce o motocicletă a intrat în aripa maşinii pe care o conducea. Accidentul a avut loc sâmbătă, în apropiere de Mangalia, iar motociclistul a ajuns la spital.

4590 afișări
Imaginea articolului Monica Macovei, despre accidentul în care a fost implicată: nu am pierdut controlul maşinii

Monica Macovei a povestit pe Facebook modul în care s-a produs accidentul din judeţul Constanţa.

„Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de şoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea şi nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin în aripa stângă a maşinii, moment în care airbags s-au declanşat, cauciucul din stânga faţă s-a spart. Nu am pierdut controlul maşinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga faţă, maşina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetaţie. Sper ca motociclistul să îşi revină, de câteva ore încerc să obţin informaţii despre starea lui”, a scris Monica Macovei pe reţeaua de socializare.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că pe DN 39, în zona localităţii Mangalia, judeţul Constanţa, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un motociclist şi un autoturism.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a motociclistului, care a fost transportat la spital, au precizat poliţiştii. Monica Macovei nu a fost rănită şi nici nu a consumat alcool.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici