Moştenitoarea secretă a Ceauşeştilor a fost descoperită

Dintre toate secretele clanului Ceauşescu, unul a fost păstrat până acum cu sfinţenie! Şi anume acela că, după‚ ’89, în familie s-a mai născut un moştenitor al dictatorilor. E vorba despre singura nepoată directă a lor, despre care până azi nu s-a ştiut mai nimic. Fata este elevă în clasa a opta la o şcoală din „buricul“ Bucureştilor.

138 afișări

Reporterii "Naţional" au descoperit, în exclusivitate, că fata are acum 14 ani şi a venit pe lume în 1996, când tatăl ei, Valentin Ceauşescu, avea 48 de ani. Ea poartă acelaşi nume, Alexandra, ca şi străbunica sa, adică mama dictatorului Nicolae Ceauşescu.

Puştoaica a trecut de curând în clasa a opta la un colegiu din centrul Capitalei. Investigaţia noastră a scos la iveală faptul că Valentin Ceauşescu (acum, 62 de ani) a făcut tot posibilul ca Alexandra să nu fie asociată cu amintirile dureroase lăsate de regimul de teroare condus de bunicii ei.

Citeşte mai multe despre nepoata secretă a familiei Ceauşescu pe www.ziarulnational.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

ŞTIRILE ZILEI

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici