Muncitor mort după ce a căzut de pe acoperişul unei clădiri din Timişoara

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a murit, luni, după ce a căzut de pe acoperişul unei clădiri din Timişoara, în timp ce executa lucrări de reparaţii. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

136 afișări
Imaginea articolului Muncitor mort după ce a căzut de pe acoperişul unei clădiri din Timişoara

Muncitor mort după ce a căzut de pe acoperişul unei clădiri din Timişoara

Incidentul a avut loc, luni, în zona sediului Poliţiei Municipiului Timişoara.

Bărbatul de 50 de ani se afla pe acoperişul unei clădiri pe care îl repara după furtuna puternică de la mijlocul lunii septembrie. La un moment dat, muncitorul s-a dezechilibrat şi a căzut în gol de la câţiva metri, murind pe loc.

Poliţiştii timişeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş fac verificări pentru a afla dacă muncitorul lucra legal şi dacă era asigurat în mod corespunzător.

"Un bărbat de 50 de ani ar fi căzut de pe acoperişul unui imobil, în timp ce executa lucrări de reparaţii. Din păcate, în urma căzăturii, bărbatul a decedat. Au fost sesizaţi şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş pentru efectuarea verificărilor din competenţă. În cauză urmează a fi întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă", a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Ancuţa Morariu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici