Muncitorii prinşi sub un mal de pământ în Suceava: Unul dintre bărbaţi a murit

Muncitorul care lucra la sistemul de canalizare din comuna Calafindeşti, judeţul Suceava, şi a fost surprins de un mal de pîmânt a murit. Intervenţia angajaţilor ISU Suceava a durat 5 ore şi a fost îngreunată de faptul că pământul era instabil şi se surpa în permanenţă.

2566 afișări
Imaginea articolului Muncitorii prinşi sub un mal de pământ în Suceava: Unul dintre bărbaţi a murit

Muncitorii prinşi sub un mal de pământ în Suceava: Unul dintre bărbaţi a murit

Muncitorul care lucra la sistemul de canalizare din comuna Calafindeşti, judeţul Suceava, şi a fost surprins, vineri seara, alături de alţi doi colegi, de un mal de pîmânt a murit.

Potrivit reprezentanţilor ISU Suceava, misiunea de extragere a bărbatului de 40 de ani a durat 5 ore şi a fost dificilă, din cauza malului de pământ instabil, mocirlos, cu o adâncime de aproximativ 5 metri, care se surpa în permanenţă din cauza infiltraţiilor apei, punând în pericol chiar şi viaţa salvatorilor.

Medicii prezenţi la faţa locului au încercat să-l resusciteze pe bărbat, însă fără succes.

Trei bărbaţi care lucrau la sistemul de canalizare din comuna Calafindeşti au fost prinşi, vineri seara, sub un mal de pământ. Doi dintre aceştia au fost ajutaţi de colegi să se elibereze.

Aceştia nu au avut leziuni care să le pună viaţa în pericol, au primit primul ajutor la faţa locului şi au fost transportaţi la spital.

Cel de-al treilea muncitor a fost prins sub pământ până la nivelul pieptului, iar pentru eliberarea lui au fost trimise la faţa locului mai multe echipaje ale ISU şi ale Serviciului de Ambulanţă din Suceava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici