Municipalitatea contrazice RADET şi asigură că apa caldă nu va fi oprită

Primăria Capitalei a anunţat, vineri, că furnizarea apei calde nu va fi întreruptă în nicio zonă a Capitalei, aşa cum rezultă din comunicatul transmis, vineri, de către Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termică (RADET) Bucureşti.

38 afișări
Imaginea articolului Municipalitatea contrazice RADET şi asigură că apa caldă nu va fi oprită

Municipalitatea contrazice RADET şi asigură că apa caldă nu va fi oprită

Municipalitatea precizează, într-un comunicat de vineri, că RADET Bucureşti va alimenta, prin surse adiacente, zonele din aria pe care o deserveşte CET Sud aflat în revizie, astfel încât să asigure permanent agent termic pentru apa caldă.

RADET a anunţat, vineri, începerea lucrărilor anuale de revizie şi reparaţie a reţelei de distribuţie a energiei termice, din comunicatul transmis de regie rezultând că va fi întreruptă livrarea apei calde în mai multe zone ale Capitalei, precizează autorităţile municipale în comunicat.

Directorul RADET, Virgil Ramba, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că alimentarea cu apă caldă în mai multe zone ale Capitalei va fi asigurată, pe perioada lucărilor, din celelalte surse ale sistemului.

Anterior, RADET a anunţat că opreşte furnizarea apei calde în mai multe zone din Capitală, pentru revizia CET Sud din intervalul 2 - 22 iunie, regia de distribuţie anunţând că va furniza totuşi apa caldă între 2 şi 5 iunie, prin folosirea, temporară, a unor surse adiacente. În timpul reviziei CET Sud, şi reţeaua de distribuţie va executa lucrări, preciza RADET într-un comunicat de vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici