Mureş: Bărbat care a răpit o tânără şi a agresat-o, arestat

Un bărbat de 33 de ani, care a răpit o fată de 23 de ani din Târgu Mureş şi a agresat-o, a fost prins, iar duminică a fost arestat preventiv.

3496 afișări
Imaginea articolului Mureş: Bărbat care a răpit o tânără şi a agresat-o, arestat

Mureş: Bărbat care a răpit o tânără şi a agresat-o, arestat

Potrivit Poliţiei Mureş, bărbatul de 33 de ani este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe . Acesta a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile .

„În fapt, la data de 21 iulie 2023, în jurul orei 23.30, Poliţia municipiului Târgu Mureş a fost sesizată, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că o tânără de 23 de ani ar fi fost luată cu forţa de pe o stradă din comuna Livezeni şi introdusă într-un autovehicul, pornind într-o direcţie necunoscută. În baza sesizării, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş s-a constituit de urgenţă o echipă operativă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei municipiului Târgu Mureş şi Secţiei 5 Poliţie Rurală Miercurea Nirajului. Au fost demarate activităţi specifice de căutare şi de stabilirea a intinerariului de deplasare al autovehicului vizat, fiind alertate toate subunităţile de poliţie din judeţ şi echipajele din teren, prin declanşarea operaţiunii ,,Năvodul”. Astfel, în dimineaţa de 22 iulie 2023, autoturismul în cauză a fost oprit de către poliţiştii Secţiei 14 Poliţie Rurală Ghindari, în localitatea Bălăuşeri”, transmite, duminică, Poliţia Mureş.

Tânăra de 23 de ani nu a necesitat îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost imobilizat şi dus la sediul unităţii de poliţie, pentru continuarea cercetărilor sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş .

La aceeaşi dată, în baza probatoriului administrat, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au dispus reţinerea acestuia, pentru 24 de ore, fiind introdus şi predat Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureş. Duminică, Judecătoria Târgu Mureş a admis propunerea de arestare preventivă formulată de unitatea de Parchet şi a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile .

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş .

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici