Nastasiu către Hayssam: În final am rămas eu singur vinovat pentru tot

Cotidianul “Gardianul” prezintă, în ediţia electronică, un fişier audio care conţine o discuţie telefonică purtată de procurorul Ciprian Nastasiu şi Omar Hayssam.

17 afișări
Imaginea articolului Nastasiu către Hayssam: În final am rămas eu singur vinovat pentru tot

Nastasiu către Hayssam: În final am rămas eu singur vinovat pentru tot (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit cotidianului, convorbirea a avut loc în data de 12 noiembrie 2006, într-o zi de duminică, şi a fost înregistrată de o persoană neidentificată, în mediu ambiental.

La data discuţiei, Omar Hayssam se afla în Siria, iar procurorul Ciprian Nastasiu, precum şi judecătoarea Sofica Dumitraşcu se aflau în ancheta Serviciului de Anchete Speciale din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fiind cercetaţi pentru modul în care au fost implicaţi în eliberarea lui Omar Hayssam din arest.

Citeşte mai multe despre discuţia dintre procurorul Ciprian Nastasiu şi Omar Hayssam pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici