Nemulţumit că nu are loc pe scaun a anunţat la 112 că într-un tren este o bombă

Un bucureştean a sunat, marţi seară, la serviciul 112 şi a anunţat că într-un tren rapid care circula pe ruta Iaşi - Bucureşti Nord este o bombă, poliţiştii constatând că alarma a fost falsă şi că bărbatul a recurs la acest gest fiind nemulţumit că nu se poate aşeza pe scaun, din cauza aglomeraţiei.

16 afișări
Imaginea articolului Nemulţumit că nu are loc pe scaun a anunţat la 112 că într-un tren este o bombă

Nemulţumit că nu are loc pe scaun a anunţat la 112 că într-un tren este o bombă

Potrivit unui comunicat de presă remis, miercuri, de Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Buzău, alarma cu bombă a fost dată marţi seară, în jurul orei 20.00. În urma cercetărilor, s-a descoperit că telefonul fusese dat la 112 chiar din trenul în care a fost anunţată bomba, respectiv din trenul 662 care circula pe relaţia Iaşi - Bucureşti Nord.

Imediat, o patrulă de Poliţie din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi, care se afla în tren la momentul sesizării, a început căutările, stabilind că sesizarea este neîntemeiată şi că a fost făcută de un bucureştean de 41 de ani, care consumase alcool.

Bărbatul le-a explicat poliţiştilor că a anunţat amplasarea unei bombe în tren din cauză că, deşi plătise 150 lei reprezentând contravaloarea unui bilet cu taxare în tren pe distanţa Vaslui - Bucureşti Nord nu putea lua loc pe scaune, împreună cu familia sa, întrucât trenul era foarte aglomerat.

Bucureşteanul a fost sancţionat conform Legii nr. 61/1991, pentru alarmarea fără motiv a organelor de intervenţie, cercetările fiind continuate de către poliţiştii de la Transporturi Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici