Niciun pat liber la terapia intensivă a Spitalului de Urgenţă Piatra Neamţ

Terapia intensivă a Spitalului de Urgenţă Piatra Neamţ nu mai are niciun pat liber. În total, în spital sunt internaţi 402 pacienţi confirmaţi cu noul coronavirus.

454 afișări
Imaginea articolului Niciun pat liber la terapia intensivă a Spitalului de Urgenţă Piatra Neamţ

Niciun pat liber la terapia intensivă a Spitalului de Urgenţă Piatra Neamţ

Potrivit unei raportări a conducerii Spitalului de Urgenţă Piatra Neamţ, unitatea medicală nu mai are niciun loc liber în sectia de Anestezie şi Terapie Intensivă. În secţia ATI pentru bolnavii de COVID sunt nouă pacienţi ventilaţi mecanic şi şase neventilaţi.

În total, în Spitalul de Urgenţă Piatra Neamţ sunt internaţi 402 pacienţi confirmaţi cu noul coronavirus şi 48 de suspecţi, care aşteaptă rezultatele testelor.

Rata de infectare în judeţul Neamţ este de 2,72 la mia de locutori. Marţi judeţul a înregistrat 106 cazuri noi, iar de la începutul pandemiei 7.372.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
piatra neamţ,
ati,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici