Nicuşor Dan vrea un nou mandat de primar general al Capitalei. Liberalii l-au lăsat din braţe

Nicuşor Dan este susţinut de Alianţa Dreapta Unită, formată din USR, PMP şi Forţa Dreptei, pentru un nou mandat de primar general al Capitalei, anunţă liderul USR Cătălin Drulă.

583 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan vrea un nou mandat de primar general al Capitalei. Liberalii l-au lăsat din braţe

Nicuşor Dan vrea un nou mandat de primar general al Capitalei. LIberalii l-au lăsat din braţe

„Am făcut parte dintr-o majoritate care l-a susţinut pe actualul primar Nicuşor Dan. Facem în continuare parte din această majoritate şi avem un parteneriat. Evident, primarul care e în funcţie, susţinut de un partid, e cel care e candidatul natural, următor”, spune Cătălin Drulă.

El precizează că Nicuşor Dan nu va fi condiţionat de înscrierea într-unul din cele trei partide.

„Nu vreau să fim pe tărâmul speculaţiilor sau să practicăm sporturi de astea, de galerie, cum dl Ciucă, probabil prost sfătuit, o face”, încheie Drulă.

„Dacă rămâne independent, PNL nu susţine această candidatură”, a spus recent Nicolae Ciucă, preşedintele PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
drulă,
nicuşor dan,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici