Video Ninsoarea şi viscolul închid drumul între Novaci şi Rânca. Circulaţia rutieră, BLOCATĂ

Circulaţia rutieră este oprită, luni seara, pe DN 67C, între Novaci şi Rânca, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, pe drum fiind viscol şi ninsoare abundentă.

1942 afișări

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers ale DN 67C, între Novaci şi Rânca, judeţul Gorj, pe tronsonul kilometric 16 – 35.

Restricţia a fost impusă din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, respectiv ninsoarea abundentă şi viscolul care spulberă zăpada depusă pe carosabil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici