Noi date în cazul femeilor agresate în Capitală: Atacatorul a fost reclamat înainte de incident, dar Poliţia nu l-a găsit

Bărbatul care a înjunghiat, luni, două femei, în centrul Capitalei, fusese reclamat la 112 de o persoană care l-a văzut drogându-se într-un bloc, însă poliţiştii nu l-au găsit pe individ la faţa locului, au precizat, pentru MEDIAFAX, oficialii Poliţiei Municipiului Bucureşti.

569 afișări
Imaginea articolului Noi date în cazul femeilor agresate în Capitală: Atacatorul a fost reclamat înainte de incident, dar Poliţia nu l-a găsit

Cazul femeilor agresate în Capitală: Atacatorul a fost reclamat înainte de incident, dar Poliţia nu l-a găsit

„În data de 16 decembrie 2019, prin apel 112, la ora 11.33, o persoană (bărbat) a sesizat că a observat un tânăr cu o seringă în mână, în proximitatea scării unui imobil din zona Şincai, într-un gang şi a oferit şi câteva detalii cu privire la acesta. Dispecerul a comunicat persoanei care a iniţiat apelul că va fi trimis un echipaj pentru a verifica cele sesizate”, precizează Poliţia Capitalei.

Conform sursei citate, la faţa locului a ajuns în câteva minute un echipaj al Secţiei 14 Poliţie, dar bărbatul care fusese reclamat nu a fost găsit.

„Au fost efectuate verificări şi căutări în apropierea imobilului, dar persoana în cauză nu a fost observată”, au explicat oficialii Poliţiei.

Două femei au fost agresate, luni, de un necunoscut, cu un obiect tăietor, incidentul având loc în zona Bulevardului Tineretului din Capitală, bărbatul fiind repede prins şi reţinut de oamenii legii.

Ambele femei au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, însă rănile suferite de acestea nu au fost grave.

Ulterior, poliţiştii au stabilit că bărbatul era din Israel şi el ar fi trebuit extrădat din România încă de sâmbătă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici