Nouă inspectori veterinari din Bucureşti, ridicaţi de procurorii anticorupţie

Nouă inspectori sanitar-veterinari din sectorul 3 Bucureşti au fost reţinuţi de procurorii anticorupţie, sub acuzaţiile de luare de mită şi trafic de influenţă, ei fiind duşi la Tribunalul Capitalei pentru a fi audiaţi de un judecător, care va decide dacă emite mandate de arestare pe numele lor.

62 afișări
Imaginea articolului Nouă inspectori veterinari din Bucureşti, ridicaţi de procurorii anticorupţie

Nouă inspectori veterinari din Bucureşti, ridicaţi de procurorii anticorupţie (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Cei nouă inspectori de la Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) - Sector 3 Bucureşti sunt acuzaţi că au primit diferite sume de bani şi bunuri pentru a nu aplica amenzi unor administratori de societăţi comerciale, care ar fi fost găsiţi cu nereguli în mărfuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici