Video Nouă persoane reţinute pentru trafic de heroină şi cocaină. Marfa era trimisă din Italia printr-o societate de curierat

Nouă persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT, după ce anchetatorii de combatere a crimei organizate au stabilit că aceştia expediau din Italia, prin societăţi de curierat, heroină şi cocaină, droguri pe care le vindeau în sectorul 3 al Capitalei.

615 afișări

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Bucureşti au procedat la destructurarea unei grupării infracţionale, formată din nouă persoane, având vârste cuprinse între 22 şi 39 de ani, ce desfăşurau activităţi infracţionale de comercializare de droguri de mare risc pe raza sectorului 3 al municipiului Bucureşti.

În perioada martie - mai 2011, Marian Mecic, Mircea Păun şi Luminiţa Păun au pus în vânzare, pe raza municipiului Bucureşti, diverse cantităţi de heroină, care erau depozitate la locuinţa Gabrielei Alice Stoian, informează DIICOT.

La percheziţia domiciliară de sâmbătă, de la locuinţa Gabrielei Stoian a fost ridicată cantitatea de 132 de grame de heroină.

De asemenea, în 29 aprilie 2011, Codruţ Dumitru Moraru, Vasile Flaugiu şi Gabriel Mârzea au expediat, din Italia în România, prin intermediul unei societăţii de curierat, cantităţile de 300 de grame de heroină şi 50 de grame de cocaină.

Alexandru Florin Tipuriţă a fost depistat în flagrant delict, la momentul ridicării coletului conţinând drogurile de mare risc, de la Autogara Rahova - Bucureşti.

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor, sub acuzaţia de trafic de droguri de mare risc şi au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a acestora, pentru o perioadă de 29 de zile.

Cercetările în cauză au fost efectuate de DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul BCCO Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici