Noul radar al ploilor. Aplicaţia care îţi spune exact ora şi minutul la care va ploua

  • O aplicaţie meteo este, mai nou, radarul ploilor
  • Dacă eşti la mare, ştii exact temperatura apei, iar dacă eşti la munte, ştii pe ce pârtie să schiezi
  • Ana îşi planifică deja timpul pentru grădinărit cu ajutorul acestei aplicaţii
10339 afișări
Imaginea articolului Noul radar al ploilor. Aplicaţia care îţi spune exact ora şi minutul la care va ploua

Noul radar al ploilor. Aplicaţia care îţi spune exact ora şi minutul la care va ploua

Probabil ştii şi tu că ploaia este mâna dreaptă a grădinarului, pentru că oricât ai uda tu culturile, tot mama natură le întrece pe toate. În situaţia asta este şi Ana, care s-a gândit de curând să-şi facă propria sa recoltă de roşii, iar vremea precară i-a venit în ajutor.

„Ştim cu toţii că roşiile au nevoie de foarte multă apă ca să crească şi de aceea m-am bucurat din plin de ploile din ultima perioadă. Aplicaţia METEO&RADAR mă ajută să-mi planific şi mai bine timpul de grădinărit”, spune Ana Maria Corduneanu, pasionată de grădinărit.

Ai spune că aplicaţiile meteo dau de cele mai multe ori greş, dar nu şi în cazul acesta. Meteo&Radar îţi spune exact ora şi minutul când va veni grindina sau vijelia. Dacă eşti la mare, afli pe loc temperatura apei, iar dacă eşti la munte, ştii de pârtia cea mai bună pentru ski.

Utilizatorii aplicaţiei de origine germană, disponibilă în Google Play şi App Store, s-au arătat deja mulţumiţi. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici