Numărul cazurilor de gripă porcină a ajuns la 3.881, în România

România a înregistrat în ultimele 24 de ore încă 39 de îmbolnăviri cu virusul A/H1N1, în prezent fiind raportate 3.881 de cazuri de infectare cu virusul pandemic, a anunţat, luni, Ministerul Sănătăţii.

22 afișări
Imaginea articolului Numărul cazurilor de gripă porcină a ajuns la 3.881, în România

Numărul cazurilor de gripă porcină a ajuns la 3.881, în România (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit MS, în ultimele 24 de ore, au fost confirmate 39 cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi nu a mai fost înregistrat niciun deces. Totalul cazurilor înregistrate, până în acest moment, este de 3.881.

Cele mai multe cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în Botoşani (15), Dâmboviţa (6), Suceava (4), Bacău, Mehedinţi şi Vrancea (câte 3), Alba şi Călăraşi (câte 2), Galaţi (un caz).

MS anunţă că începând de luni au fost suspendate, pentru şapte zile, cursurile în Grupul Școlar ''Avram Iancu'' din Târgu Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici