Video O anchetă despre industria cuprului din România, duminică, la "România, te iubesc! "

O anchetă despre industria cuprului din România, realizată de corespondentul Ştirilor Pro TV Cosmin Savu, va fi difuzată în emisiunea "România, te iubesc!", duminică, de la ora 18.00, informează Pro TV.

464 afișări

Coroziunea paşte industria cuprului din România. România este ţara cu cele mai mari resurse de cupru exploatabil din Europa, dar este incapabilă să profite de asta. Duminică, la "România, te iubesc!", corespondentul Ştirilor Pro TV Cosmin Savu prezintă o anchetă în care arată ce a mai rămas din industria cuprului din România şi cine sunt profitorii şi vinovaţii pentru acest dezastru naţional.

"Am încercat să refac drumul cuprului în România şi am fost şocat să văd păienjenişul de interese din jurul acestui metal. Avem bogăţii de care ne batem joc, ni le-am dat pe mâna unor oameni care s-au gândit numai la îmbogăţire facilă, iar politicienii români le-au fost complici", mărturiseşte Cosmin.

Ancheta merge de la Zlatna până la Baia Mare, din Abrud până la Moldova Nouă, într-un demers jurnalistic care vrea să surprindă radiografia prăpădului făcut de oameni care şi-au urmărit doar propriul interes.

"Privatizări ciudate, asocieri cu investitori neserioşi, materii prime care îmbogăţesc pe alţii. Cum ne-am bătut joc de o resursa extrem de căutată în lume, duminică, la «România, te iubesc!», într-o poveste cu spioni, escroci internaţionali, masoni corupţi şi politicieni necinstiţi", dezvăluie corespondentul Ştirilor Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici