O angajată a unei bănci din Iaşi a încercat să se sinucidă de teama pierderii serviciului

O angajată a unei bănci din Iaşi, în vârstă de 25 de ani, a încercat să se sinucidă, înghiţind o cantitate mare de medicamente, motivând că i-a fost teamă că îşi va pierde locul de muncă sau că i s-ar putea reduce salariul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

7 afișări

Potrivit medicilor ieşeni, tânăra se află internată în stare gravă în spital, prognosticul fiind rezervat.

"Pacienta a ingerat în scop autolitic o cantitate importantă de sedative şi hipnotice. Imediat ce a fost adusă la spital, a beneficiat de măsuri de depurare a toxicului, lavaj gastric, purgativ şi diureză osmotică", a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX medicul Tudor Ciuhodaru, şeful Unităţii Primire Urgenţe (UPU) din cadrul spitalului de Urgenţe din Iaşi.

El a adăugat că tânăra le-a declarat psihologilor din cadrul spitalului că a recurs la gestul sinuciderii întrucât îi era frică de o posibilă diminuare a salariului, precum şi de posibilitatea pierderii locului de muncă.

Medicul ieşean a adăugat că atât timp cât factorii declanşatori persistă, există riscul repetării gestului suicidar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici