O asistentă medicală a fost filmată în timp ce brusca un bebeluş născut cu paralizie. ATENŢIE! Imagini violente explicite | VIDEO

Un bebeluş născut cu paralizie şi abandonat în spital a fost bruscat de asistenta medicală care îl hrănea, scena fiind filmată de mama unui alt copil internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi postată pe Facebook. Conducerea unităţii vrea să o concedieze pe femeie.

2877 afișări
Imaginea articolului O asistentă medicală a fost filmată în timp ce brusca un bebeluş născut cu paralizie. ATENŢIE! Imagini violente explicite | VIDEO

O asistentă medicală a fost filmată în timp ce brusca un bebeluş născut cu paralizie. ATENŢIE! Imagini violente explicte | VIDEO

„Uitaţi-vă la ce se întâmplă în spitalul judeţean din Târgovişte. Poţi da mai departe poate aşa va fi dată afară, săracul bebeluş of off”.

Imaginile au ajuns şi la conducerea Spitalului Judeţean Târgovişte, directorul unităţii medicale, Claudiu Dumitrescu, declarându-se „consternat”. Acesta a decis convocarea comisiei de disciplină şi a propus desfacerea contractului de muncă al asistentei.

„Suntem consternaţi. Am convocat comisia de disciplină. Propunerea este desfacerea contractului de muncă. Fapta e gravă. E cea mai gravă. Nu discut de reduceri salariale. S-a întâmplat pe secţia de Pediatrie”, a a spus, marţi, Claudiu Dumitrescu.

Surse medicale din cadrul Spitalului au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că bebeluşul bruscat este născut cu paralizie, fiind abandonat.

Asistenta medicală lucrează la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte de aproximativ un an şi jumătate şi este însărcinată.

 
Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici