O biserică din Alba a luat foc din cauza unei sobe nesupravegheate. VIDEO

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, la o biserică din localitatea Şard, judeţul Alba. Au ars 250 de metri pătraţi din lăcaşul de cult.

1559 afișări
Imaginea articolului O biserică din Alba a luat foc din cauza unei sobe nesupravegheate. VIDEO

O biserică din Alba a luat foc. Gestul neatent care a declanşat incendiul. VIDEO

Pompierii au fost chemaţi să intervină la un incendiu izbucnit la biserica penticostală din Şard. În urma incendiului generalizat care s-a manifestat la clădirea bisericii au ars aproximativ 250 de metri pătraţi, fiind afectat acoperişul, pereţii şi toate elementele de mobilier din interior.

Incendiul a izbucnit din cauza unei sobe nesupravegheate.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici