O companie aviatică din Coreea de Nord va avea zboruri din China

Autorităţile din China au aprobat solicitarea unei companii aviatice din Coreea de Nord privind reluarea zborurilor dintre cele două ţări.

115 afișări
Imaginea articolului O companie aviatică din Coreea de Nord va avea zboruri din China

O companie aviatică din Coreea de Nord va avea zboruri din China

Beijingul şi-a dat acordul ca transportatorul aerian de stat nord-coreean Air Koryo să reia zborurile către China, a anunţat luni Ministerul chinez de Externe, potrivit Reuters.

Ministerul nu a oferit detalii despre data reluării zborurilor sau despre frecvenţa săptămânală a acestora. Nici autorităţile din Coreea de Nord nu au comentat informaţia.

China este cel mai important partener comercial al Coreei de Nord. Luna trecută, o delegaţie chineză a vizitat Phenianul pentru a sărbători cea de-a 70-a aniversare a sfârşitului Războiului din Coreea.

Zborurile dintre cele două ţări au fost suspendate la începutul anului 2020 în timpul pandemiei COVID-19. Anterior, Air Koryo şi Air China au avut mai multe legături între cele două ţări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici