O cursă Wizz Air care trebuia să aterizeze pe Aeroportul din Timişoara, redirecţionată la Cluj

O cursă a companiei Wizz Air care venea de la Bergamo şi care ar fi trebuit să aterizeze, luni, pe Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara a fost redirecţionată la Cluj-Napoca din cauza ceţii dense din zona aerogării.

219 afișări
Imaginea articolului O cursă Wizz Air care trebuia să aterizeze pe Aeroportul din Timişoara, redirecţionată la Cluj

O cursă Wizz Air care trebuia să aterizeze pe Aeroportul din Timişoara, redirecţionată la Cluj (Imagine: Alex Drifter/Mediafax foto)

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Timişoara, Nicoleta Trifan, a declarat pentru MEDIAFAX că întârzierile cauzate de ceaţa din zona pistei au ajuns la două ore, faţă de cele opt curse precedente, fiind afectat şi un avion care venea de la Bergamo şi care a fost redirecţionat către Aeroportul din Cluj.

Potrivit acesteia, aceeaşi aeronavă trebuia să plece apoi de pe Aeroportul din Timişoara către Valencia.

Conform site-ului Aeroportului din Timişoara, este vorba de cursa companiei Wizz Air.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici