O dronă rusească a pătruns în spaţiul aerian al Moldovei

Atacul armatei lui Putin viza regiunea Odesa.

1534 afișări
Imaginea articolului O dronă rusească a pătruns în spaţiul aerian al Moldovei

O dronă rusească a pătruns în spaţiul aerian al Moldovei

„În cursul nopţii, una dintre dronele lansate de armata rusă care viza regiunea Odesa a efectuat o manevră foarte grea... un drum provocator, a trecut graniţa pe tronsonul ucraineno-moldovenesc.

Am înregistrat trecerea după ce a zburat câteva zeci de kilometri (peste teritoriul Moldovei), drona a revenit în spaţiul aerian ucrainean şi a fost distrusă de forţele de apărare aeriană ale Kievului”, a declarat la TV Natalia Humeniuk, purtătorul de cuvânt al Forţelor de Apărare a Ucrainei de Sud.

Ştirea a fost distribuită de agenţia Unian..

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici