O femeie a fost atacată în propria curte de către câinii vecinei sale

  • O femeie a fost atacată în propria curte de doi câini periculoşi.
  • Animalele aparţin vecinei şi au ajuns în curte trecând pe sub gardul proprietăţii.
111 afișări
Imaginea articolului O femeie a fost atacată în propria curte de către câinii vecinei sale

Incidentul a avut loc duminică şi a fost anunţat la 112. Potrivit apelului, o femeie, în vârstă de 63 de ani, a fost atacată de doi câini, în timp ce se afla în curtea casei sale, situată pe strada Ioan Slavici, din municipiul Timişoara.

În urma verificărilor efectuate a reieşit că animalele aparţin unei vecine, iar câinii au pătruns în curtea victimei pe sub gard.

Proprietara câinilor a fost sancţionată contravenţional cu suma de 500 de lei, conform legii privind regimul de deţinere a câinilor periculoşi sau agresivi.

Totodată, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia, a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici