O femeie a fost răpită în plină zi, de pe o stradă din Bucureşti

O femeie ar fi fost răpită de pe o stradă din Capitală şi introdusă cu forţa într-o maşină.

29701 afișări
Imaginea articolului O femeie a fost răpită în plină zi, de pe o stradă din Bucureşti

Potrivit Poliţiei Capitalei, o persoană a sesizat la 112 că a observat cum o femeie ar fi fost introdusă, cu forţa, într-un autoturism.

Pe baza informaţiilor oferite de martor, Poliţia a început verificări pentru depistarea autoturismului şi identificarea persoanelor.

„Autoturismul a fost depistat, persoanele fiind identificate şi conduse la audieri, în vederea stabilirii situaţiei”, transmite sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici