O femeie de 43 de ani, aflată în concediu în Suceava, a murit după ce un copac s-a prăbuşit peste maşina familiei

  • O femeie de 43 de ani din Bucureşti, aflată în concediu, a murit joi, după ce un copac, rupt de vânt, s-a prăbuşit peste maşina în care se afla împreună cu familia.
  • Accidentul a avut loc pe DN 17, în afara localităţii Vatra Dornei, judeţul Suceava.
1126 afișări
Imaginea articolului O femeie de 43 de ani, aflată în concediu în Suceava, a murit după ce un copac s-a prăbuşit peste maşina familiei

Potrivit IPJ Suceava, şoferul în vârstă de 44 de ani, aflat în concediu împreună cu soţia şi doi copii, conducea maşina dinspre Iacobeni către Vatra Dornei, pe DN 17.

„Ajuns la km 153+650 metri, de pe versantul din partea stângă a direcţiei de mers, datorită vântului, s-a rupt un arbore care a căzut pe cupola autoturismului”, au transmis poliţiştii.

Reprezentanţii ISU Suceava susţin că bărbatul şi cei doi copii au ieşit din maşină, dar femeia a rămas încarcerată. Pompierii au scos femeia din maşină, iar echipajele medicale i-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără succes.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici