O femeie dintr-un sat izolat din Alba, salvată cu ajutorul unei şenilate

O femeie care a suferit un accident vascular cerebral a fost salvată, joi, de pompierii de la Staţia Câmpeni, judeţul Alba, cu ajutorul unei şenilate, deoarece o ambulanţă nu ar fi putut ajunge la ea din cauza drumului impracticabil.

104 afișări
Imaginea articolului O femeie dintr-un sat izolat din Alba, salvată cu ajutorul unei şenilate

O femeie dintr-un sat izolat din Alba, salvată cu ajutorul unei şenilate

Pompierii militari din Câmpeni în colaborare cu SVSU Sohodol au intervenit, joi, în satul Deoncenşti comuna Sohodol, pentru acordarea primului ajutor medical unei femei în vârstă de 86 de ani, care, cel mai probabil, suferise un accident vascular cerebral.

Potrivit reprezentantului ISU Alba, din cauza drumului impracticabil acoperit de un strat consistent de zăpadă, pompierii militari au fost nevoiţi să se deplaseze aproximativ opt kilometrii cu autoşenilata, pentru a ajunge la locuinţa bolnavei.

Pacienta a fost preluată în siguranţă şi transportată la CPU Cîmpeni pentru investigaţii şi tratament de specialitate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici