O femeie în vârstă de 105 ani, Zoea Baltag, a primit duminică a doua doză de vaccin PfizerBioNTech: „M-a convins nepoata mea, care e medic, că singura soluţie să scăpăm e vaccinul”

  • O bucureşteancă în etate a primit a două doză de vaccin.
  • După vaccinare, aceasta a primit o distincţie şi flori.
  • Senioara a transmis, totodată, un mesaj românilor.
1501 afișări
Imaginea articolului O femeie în vârstă de 105 ani, Zoea Baltag, a primit duminică a doua doză de vaccin PfizerBioNTech: „M-a convins nepoata mea, care e medic, că singura soluţie să scăpăm e vaccinul”

Zoea Baltag FOTO RO Vaccinare/Facebook

Zoea Baltag, o femeie din Bucureşti, care are respectabila vârstă de 105 ani, a primit astăzi, la Centrul de vaccinare de la Palatul Naţional al Copiilor, a doua doză de vaccin PfizerBioNTech. Anunţul a fost făcut pe pagina RO Vaccinare, pe Facebook, duminică. 
 
„A păşit cu încredere în incinta centrului, însoţită de nepoată şi strănepot. Ne-a mărturisit că nu a avut reacţii adverse după prima doză, iar administrarea celei de a doua doze a decurs foarte bine: „Nu, n-am avut nimic. Nici n-am simţit că am făcut vaccinul”. 
 
Nu a zis niciodată că nu se vaccinează. Nu a fost nicio discuţie în familia noastră că ar fi periculos sau să ne gândim mai bine. Ea a ales să se vaccineze, ne-a precizat nepoata senioarei”, scriu reprezentanţii platformei. 
 
În faţa jurnaliştilor a dorit să transmită un mesaj pentru toată lumea: „E timpul să se vaccineze, singura soluţie e asta!”.
 
„La final, a primit o distincţie şi un buchet de flori din partea Primăriei Sectorului 4 pentru curajul de a înfrunta pandemia SARS-CoV-2 prin vaccinare, oferind astfel un exemplu tinerelor generaţii”, se mai arată în postare.
 

„M-a convins nepoata mea, care e medic, că singura soluţie să scăpăm e vaccinul” Doamna Zoea Baltag, în vârstă de 105...

Publicată de RO Vaccinare pe Duminică, 28 martie 2021

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici