O femeie însărcinată a fost dusă la maternitate în Iaşi cu ajutorul unui echipaj de deszăpezire

O femeie însărcinată din comuna Ipatele, judeţul Iaşi, a fost dusă duminică seara la Maternitatea Cuza Vodă din Iaşi de către Ambulanţă cu ajutorul unui echipaj de la deszăpezire, întrucât drumul până în comuna unde se afla aceasta avea porţiuni pe care nu se putea circula din cauza zăpezii.

262 afișări
Imaginea articolului O femeie însărcinată a fost dusă la maternitate în Iaşi cu ajutorul unui echipaj de deszăpezire

O femeie însărcinată a fost dusă la maternitate în Iaşi cu ajutorul unui echipaj de deszăpezire | VIDEO

Ninsoarea şi viscolul din ultimele ore au făcut ca pe mai multe porţiuni de drum din judeţul Iaşi să se circule în condiţii de iarnă. Drumul dintre localităţile Kogălniceni şi Oboroceni a fost închis, iar cel dintre Lespezi şi Sireţel era impracticabil din cauza stratului de zăpadă. Probleme au fost şi în zona comunei Ipatele. Drumul până acolo avea porţiuni în care maşinile nu puteau înainta.

În această situaţie a fost şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, care a fost solicitat în Ipatele pentru a aduce la Iaşi o gravidă de 21 de ani, care avea contracţii.

Pentru a ajunge la tânăra de 21 de ani, echipajul de la Ambulanţă a mers în urma unui echipaj de deszăpezire. Abia după mai bine de două ore de la momentul apelului la 112, tânăra a ajuns la Maternitatea Cuza Vodă. Duminică noapte, în judeţul Iaşi se circulă în condiţii de iarnă, iar utilajele de deszăpezire intervin pentru a curăţa carosabilul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ambulanţă,
ninsoare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici