O gălăţeancă a ajuns în carantină după ce s-a certat cu soţul. S-a ales şi cu o amendă de 1.000 de lei

  • O gălăţeancă a ajuns în carantină după ce s-a certat cu soţul său.
  • Ea va plăti şi amendă pentru că nu a respectat măsura izolării la domiciliu.
  • Femeia nu a fost găsită la domiciliu în timpul unui control şi le-a spus jandarmilor că a plecat la rude pentru a se linişti.
1224 afișări
Imaginea articolului O gălăţeancă a ajuns în carantină după ce s-a certat cu soţul. S-a ales şi cu o amendă de 1.000 de lei

O tânără de 26 de ani, din Galaţi, a plecat din izolare pentru că s-a certat cu soţul ei. Ea a fost plasată în carantină instituţionalizată şi a fost amendată cu o mie de lei. Femeia nu a fost găsită acasă în timpul unui control. Ea se afla în izolare la domiciliu deoarece revenise din Spania la începutul lunii iunie. Ulterior, femeia a fost găsită la rude şi le-a spus jandarmilor că a plecat de acasă pentru că s-a certat cu soţul.

„Femeia s-a întors din Spania în data de 5 iunie şi urma să rămână în autoizolare la domiciliu până la expirarea celor 14 zile. Referitor la plecarea din domiciliul declarat, aceasta a spus verbal jandarmilor că s-a certat cu soţul ei şi a ales să meargă la rude, pentru a se linişti, fără a anunţa şi a primi încuviinţarea personalului medical.Pentru gestul său, femeia a fost introdusă în carantină instituţionalizată unde va suporta toate cheltuielile. De asemenea, jandarmii au aplicat măsura sancţionării contravenţionale, aceasta alegându-se şi cu o amendă în valoare de 1.000 lei”, a anunţat Jandarmeria Galaţi.

În timpul controalelor desfăşurate în judeţul Galaţi nu s-au produs şi alte incidente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici