O maşină de lux, furată din Marea Britanie, a fost descoperită în România. FOTO

  • O maşină de lux, care în figura în bazele de date ca fiind furată din Marea Britanie, a fost descoperită într-o comună din judeţul Galaţi.
  • Proprietara maşinii le-a spus anchetatorilor că nu a mai plătit ratele de leasing.
898 afișări
Imaginea articolului O maşină de lux, furată din Marea Britanie, a fost descoperită în România. FOTO

O maşină de lux, furată din Marea Britanie, a fost descoperită într-o comună din judeţul Galaţi

Un autoturism semnalat ca fiind furat din Marea Britanie a fost depistat de poliţiştii de frontieră din Galaţi. Este vorba despre un autoturism marca Jaguar.

„Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi - I.T.P.F. Iaşi au depistat pe raza localităţii Independenţa, judeţul Galaţi, un autoturism marca Jaguar, an de fabricaţie 2016, ce aparţinea unei femei, cetăţean român, în vârstă de 41 de ani. Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autorităţile din Marea Britanie. Cu privire la aspectele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziţionat autoturismul în sistem leasing de la o societate de profil din Marea Britanie şi nu a mai achitat ratele aferente”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 147.800 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici