O mie de locuri de parcare, amenajate în cartierul Tei

Aproape o mie de locuri de parcare din cele 3808 pe care Primăria Sectorului 2 intenţionează să le amenajeze, în 2009, vor fi destinate bucureştenilor din cartierul bucureştean Tei.

55 afișări
Imaginea articolului O mie de locuri de parcare, amenajate în cartierul Tei

O mie de locuri de parcare, amenajate în cartierul Tei (Imagine: Laszlo Raduly - Mediafax Foto)

Astfel, cele 919 locuri de parcare vor fi amenajate pe străzile Maica Domnului (280), Dinu Vintilă (104), Judeţului (104), Gheorghe Ţiţeica (77), Aleea Deleni (66), Braşoveni (60), Gheorghe Şerban (60), Maşina de Pâine (56 ), Grigore Moisil (40), Luigi Galvani (40), Vidin (32), informează, luni, Primăria Sectorului 2.

Pentru anul în curs, Primăria Sectorului 2 are în plan amenajarea a 3808 de noi locuri de parcare în toate cartierele pentru autovehiculele bucureştenilor, mai precizează sursa citată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici