O nouă linie de autobuz în Bucureşti. Va funcţiona din 15 ianuarie

Primăria Municipiului Bucureşti extinde reţeaua de transport în comun în cartierele Andronache şi Henri Coandă cu o nouă linie de transport în comun - 343, începând cu 15 ianuarie.

4935 afișări
Imaginea articolului O nouă linie de autobuz în Bucureşti. Va funcţiona din 15 ianuarie

Noua linie de autobuz, rezultată din unificarea actualelor linii de autobuz 231 şi 343, va asigura pentru călători conexiuni cu alte mijloace de transport în comun, precum legătura cu linia de tramvai 21 şi staţiile de metrou Aviatorilor şi Aurel Vlaicu.

Linia 343 va funcţiona între terminalele „Fundeni” şi „Cartier Henri Coandă”, astfel: de la terminalul „Fundeni”, pe actualul traseu, până la intersecţia Şoselei Fundeni cu Şoseaua Colentina, apoi pe strada Gherghiţei, din Cartierul Andronache. De aici, autobuzele liniei 343 vor circula pe Strada Fabrica de Glucoză, Calea Floreasca, Radu Beller, Piaţa Dorobanţi, Calea Dorobanţi, Bulevardul Aviatorilor, Şoseaua Pipera, Strada Câmpul Pipera, terminal „Cartier Henri Coandă”, cu întoarcere pe acelaşi traseu.

Pe Strada Gherghiţei, linia 343 va opri in staţiile nou înfiinţate în acest scop.

Potrivit Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov (TPBI), decizia de înfiinţare a acestei linii face parte dintr-o serie de măsuri care au ca scop îmbunătăţirea transportului în comun prin extinderea reţelei către zone care în prezent nu beneficiază în mod direct de acest serviciu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici