O nouă tamponare în lanţ pe Autostrada Soarelui, cu mai puţine maşini implicate decât carambolul uriaş de vineri

Un nou carambol s-a produs, luni, pe Autostrada Soarelui. Au fost implicate trei autoturisme, iar unul a rămas blocat pe şosea.

5811 afișări
Imaginea articolului O nouă tamponare în lanţ pe Autostrada Soarelui, cu mai puţine maşini implicate decât carambolul uriaş de vineri

Imagine de arhivă

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că pe Autostrada Soarelui este în continuare aglomerat pe tronsonul Feteşti – Constanţa, pe sensul de mers către litoral.

În zona kilometrului 149, pe sensul către litoral, a avut loc o tamponare în care au fost implicate trei autoturisme. Unul dintre aceste autoturisme a rămas blocat în banda doi. Pe timpul scoaterii acestuia în afara părţii carosabile traficul a fost oprit.

În judeţul Constanţa, pe DN39 Constanţa – Mangalia, traficul rutier se desfăşoară mai îngreunat la Agigea şi pe raza staţiunii Eforie Nord.

Având în vedere faptul că traficul rutier pe Autostrada Soarelui este foarte intens către litoral, centrul Infotrafic recomandă şoferilor:

-să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă;

-să respecte limitele legale de viteză;

-să folosească luminile de întâlnire;

-să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie;

-să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc;

-să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii;

-să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate;

-în cazul în care observă, la plecare, că numărul de autovehicule aflate în trafic este foarte mare, să aştepte până ce intensitatea circulaţiei mai scade.

Un carambol uriaş a avut loc, vineri, 16 iulie, pe Autostrada Soarelui în care au fost implicate 55 de maşini şi 155 de persoane. 17 victime, între care 5 copii, au fost duse la spital. Incidentul s-ar fi produs pe fondul vizibilităţii reduse, în zonă fiind ceaţă densă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici