O nouă tranşă de vaccin Moderna soseşte vineri în ţară. Cum vor fi distribuite dozele

  • 128.400 doze de vaccin Moderna vor sosi, joi, la Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.
  • Dozele vor fi distribuite centrelor din Bucureşti, Constanţa şi Iaşi.
134 afișări
Imaginea articolului O nouă tranşă de vaccin Moderna soseşte vineri în ţară. Cum vor fi distribuite dozele

O nouă tranşă de vaccin Moderna soseşte vineri în ţară. Cum vor fi distribuite dozele

„128.400 doze de vaccin Moderna vor sosi, joi, la Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. Transportul este asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin vor fi aduse în Bucureşti pe cale terestră”, anunţă autorităţile de la Bucureşti.

Ulterior, dozele de vaccin vor fi distribuite către Centrul Naţional de Stocare Bucureşti (42.000 doze), Centrul Regional de Depozitare Constanţa (43.200 doze) şi Centrul Regional de Depozitare Iaşi (43.200 doze).

Până în prezent, 1.238.400 de doze Moderna au fost recepţionate, iar 664.819 au fost deja utilizate pentru imunizarea populaţiei.

În România, alocarea dozelor de vaccin se realizează conform calendarului de livrare pus la dispoziţie de firma producătoare, sens în care, periodic, ţara noastră primeşte tranşele de vaccin necesare imunizării populaţiei.

CITEŞTE ŞI: Vaccinare anti-COVID România. Ultimele cifre, publicate de CNCAV miercuri, 2 iunie. Peste 55.000 de români imunizaţi în 24 de ore

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici