O persoană a fost reţinută în cazul spargerii de la o casă de schimb valutar din Cluj

O persoană a fost reţinută, duminică seară, în cazul spargerii care a avut loc, în 4 martie, la o casă de schimb valutar din Cluj-Napoca, de unde a fost furată suma de 196.000 de lei.

20 afișări
Imaginea articolului O persoană a fost reţinută în cazul spargerii de la o casă de schimb valutar din Cluj

O persoană a fost reţinută în cazul spargerii de la o casă de schimb valutar din Cluj (Imagine: Mediafax Foto)

Mai multe persoane au fost audiate, duminică, de poliţiştii clujeni în cazul jafurilor care au avut loc în ultima perioadă în municipiul Cluj-Napoca.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Gina Popa, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pe numele uneia dintre aceste persoane a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind cercetată pentru furt calificat.

De asemenea, alte trei persoane au fost reţinute, duminică seară, pentru complicitate la furt, pentru că ar fi participat, împreună cu suspectul în cazul spargerii de la casa de schimb valutar, la un furt dintr-o locuinţă, comis în luna februarie.

"Patru persoane au fost reţinute duminică seară. Este vorba de posibilul autor al furtului de la casa de schimb valutar şi alte trei persoane care, împreună cu primul, au participat la un furt dintr-o locuinţă. Toţi patru urmează să fie prezentaţi Judecătoriei Cluj-Napoca, cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj.

Coform unor surse din Poliţie, furtul de care sunt acuzaţi cei patru a fost comis la locuinţa preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, iar cei patru sunt suspectaţi şi de comiterea unor furturi în judeţele învecinate Clujului.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, anunţa că în noaptea de 21 spre 22 februarie mai multe persoane au pătruns prin efracţie în apartamentul său, sustrăgând mai multe bunuri. Conform unor surse din Poliţia clujeană, din apartamentul lui Tişe, situat pe strada Dorobanţilor din Cluj-Napoca, au fost furate obiecte în valoare de aproximativ 20.000 de lei.

În 4 martie, o casă de schimb valutar de pe strada 6 Martie din municipiul Cluj-Napoca a fost spartă, prejudiciul reclamat de patronul unităţii fiind de 196.000 de lei.

Citeşte şi:

Cluj: Jaf armat la o benzinărie

Cluj: Jaf armat la o filială a Băncii Transilvania

Jaf armat la o benzinărie: Patru bărbaţi au furat dulciuri şi cipsuri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici