„O să începem cu morţii. Şi pe urmă cu viii! ”. Caz de şantaj în Alba

  • O persoană a fost şantajată pentru o datorie pe care o avea sora ei, cu mesaje precum „O să începem cu morţii. Şi pe urmă cu viii!”.
  • Şantajiştii au distrus inclusiv piatra funerară de la mormântul tatălui victimei.
726 afișări
Imaginea articolului „O să începem cu morţii. Şi pe urmă cu viii! ”. Caz de şantaj în Alba

Suspectul a fost prins în oraşul Teiuş, după ce a primit 9.000 lei de la T., constrânsă anterior prin ameninţări de către F. şi N. să restituie o datorie pe care sora ei o avea faţă de cei doi.

„S-a reţinut astfel că, în la data de 11.01.2023, după ce suspectul N. a adresat mai multe ameninţări persoanei vătămate T., între altele transmiţându-i: <O să începem cu morţii. Şi pe urmă cu viii! (...) Ori datoriile, ori facem pagubă de dublu>, prin intermediul unei conversaţii telefonice, inculpatul F. a adresat ameninţări persoanei vătămate, în scopul de a obţine restituirea unei sume de bani pe care sora persoanei vătămate o datorează, context în care i-a spus acesteia că fratele său a pus recuperatori şi că familia plăteşte întotdeauna”, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Mai mult, după ce N. a instigat pe numitul F., fratele său, să meragă în cimitirul unde se afla mormântul lui T., tatăl persoanei vătămate T., F. a dărâmat şi distrus prin lovire cu corp dur piatra funerară de la mormânt, aceasta crăpându-se în mai multe bucăţi.

Suspectul a fost reţinut pentru şantaj şi profanarea de morminte, apoi arestat preventiv, pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici