"O săptămână de refacere în staţiunile balneare" costă între 200 şi 330 de lei, până pe 31 mai

Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România a lansat oferta "O săptămână de refacere în staţiunile balneare", iar preţul unui pachet de şase nopţi de cazare într-o staţiune de profil costă între 200 de lei şi 330 de lei, în perioada 25 ianuarie - 31 mai.

14 afișări
Imaginea articolului "O săptămână de refacere în staţiunile balneare" costă între 200 şi 330 de lei, până pe 31 mai

"O săptămână de refacere în staţiunile balneare" costă între 200 şi 330 de lei, până pe 31 mai

"Până în prezent s-au înscris în acest program societăţi de turism din aproape toate staţiunile balneare din România. Au fost menţinute tarifele practicate în campania de toamnă-iarnă 2007", informează un comunicat al Ministerului pentru Comerţ şi Turism.

Pachetul de servicii cuprinde şase nopţi de cazare, cu micul dejun inclus şi două proceduri pe zi.

Tarifele sunt diferenţiate pe categorii hoteliere şi sunt valabile pentru un loc în cameră dublă.

Pentru hotelurile de o stea, pachetul de şase nopţi costă 200 de lei de persoană, pentru cele de două stele preţul este de 270 de lei, în timp ce o săptămână de refacere într-o unitate de trei stele costă 330 de lei de persoană.

Tarifele includ TVA şi un comision de 1% pentru agenţiile de turism vânzătoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici