O tânără a murit într-un incendiu, în Capitală

O tânără a murit, vineri seara, într-un incendiu izbuncit într-un imobil din Calea Moşilor din Bucureşti, locatarii reuşind să sară pe perna amplasată de pompieri, victimei fiindu-i teamă, susţin surse din rândul anchetatorilor privind acest caz.

29 afișări
Imaginea articolului O tânără a murit într-un incendiu, în Capitală

O tânără a murit întrr-un incendiu, în Capitală (Imagine: Costi Tudor/Arhiva Mediafax Foto)

La etajul unde se afla tânăra, în vârstă de 20 de ani, din imobilul din Calea Moşilor 120, la momentul incendiului erau opt persoane.

Toate au fost puse să sară pe perna amplasată de pompieri pentru a-i scoate pe locatari, însă fetei i-a fost teamă, astfel că ea a murit în incendiu, spun sursele citate.

Un bărbat, care a suferit arsuri de gradul I pe faţă şi braţe a fost dus la spital, unde i s-au acordat îngrijiri, el refuzând internarea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici