O tânără din Teleorman a ABANDONAT doi bebeluşi, în frig, pe stradă. Cine este femeia

Doi bebeluşi, unul de opt luni şi altul de un an şi şase luni, abandonaţi de mamă, în frig, în apropierea Spitalului Judeţean Teleorman, au fost luaţi, marţi, în grija statului. Cei mici au fost găsiţi de un trecător, care a sunat la 112, transmite corespondentul MEDIAFAX.

8816 afișări
Imaginea articolului O tânără din Teleorman a ABANDONAT doi bebeluşi, în frig, pe stradă. Cine este femeia

O femeie din Teleorman a abandonat doi bebeluşi, în frig, pe stradă

Femeia de 24 de ani este din Iaşi şi se mutase cu copiii în Teleorman, unde a avut, în ultimul timp, două relaţii. După despărţirea de cel de-al doilea bărbat, femeia a decis să îşi abandoneze bebeluşii în frig, în apropierea Spitalului Judeţean Teleorman.

Cei doi copii, unul în vârstă de opt luni şi celălalt de 1 an şi şase luni, au stat mai mult timp în frig, însă faptul că cel mare a reuşit să se ridice şi să iasă în stradă printre maşini a determinat un trecător să sune la numărul unic de urgenţă 112. Astfel, poliţia a dus copiii la spital pentru îngrijiri medicale, după ce au stat mai mult timp în frig.

Nimeni nu a ştiut, timp de două zile, cine e mama copiilor, iar luni seara, în urma mai multor apeluri pe reţeaua de socializare Facebook, unii cunoscuţi ai femeii au început să dea detalii despre ea.

Detaliile despre femeia care şi-a abandonat bebeluşii au fost furnizate poliţiei de cel mai recent concubin al ei.

Directorul Spitalului judeţean Teleorman, Alexandru Dobre, a declarat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX, că cei mici au fost luaţi în custodie de Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman.

"Copiii au fost luaţi de Protectia Copilului. Au stat în spital de sâmbătă noaptea, de când au fost aduşi de poliţie, şi au primit-o îngrijirile de care aveau nevoie. Acum sunt într-o stare bună", a spus Dobre.

Pe numele femeii care li-a abandonat copiii va fi deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorilor. Aceasta s-ar fi prezentat la Poliţia judeţului Teleorman, pentru a lămuri situaţia.

Contactaţi de corespondentul MEDIAFAX, reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului nu au dorit să comenteze cum vor proceda în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici