VIDEO  O turistă elveţiană a fost filmată în timp ce îşi grava iniţialele pe Colosseum

O tânără turistă elveţiană în vârstă de 17 ani riscă închisoare şi o amendă de până la 15.000 de euro, fiind reclamată pentru desfigurarea şi deteriorarea bunurilor culturale, după ce a fost filmată în timp ce scrijelea litera iniţială a numelui său pe o latură a Colosseumului.

1840 afișări
Imaginea articolului O turistă elveţiană a fost filmată în timp ce îşi grava iniţialele pe Colosseum

Cu doar câteva săptămâni în urmă, a avut loc un alt incident similar. Culpa de care este acuzată se pedepseşte şi cu închisoare de la doi la cinci ani.

Gestul a fost imortalizat de un ghid turistic italian, care a alertat paza parcului arheologic al Colosseumului, după care au sosit carabinierii.

Minora, aflată în vacanţă cu familia la Roma, a fost denunţată şi dusă la sediul Carabinieri din Piazza Venezia.

Fata va trebui să răspundă şi pentru acuzaţia de încălcare a regulamentului poliţiei urbane, care prevede interdicţia de defăşurare de desen, afectare sau compromitere a patrimoniul artistic, istoric şi monumental al oraşului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
colosseum,
roma

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici