Oferta de garsoniere în blocurile noi din Bucureşti pleacă de la 25.000 de euro!

Cele mai ieftine garsoniere şi apartamente cu o cameră din blocurile noi din Bucureşti pleacă de la 25.000 de euro în Berceni şi merg spre 40.000 de euro în zone precum Dristor sau Militari ca să ajungă la preţuri de peste 80.000 de euro în "zone zero" precum Unirii, Tineretului sau Aviaţiei.

131 afișări
Imaginea articolului Oferta de garsoniere în blocurile noi din Bucureşti pleacă de la 25.000 de euro!

Oferta de garsoniere în blocurile noi din Bucureşti pleacă de la 25.000 de euro! (Imagine: Laszlo Raduly/Arhiva Mediafax Foto)

Nu ne-am propus însă să vi le prezentăm pe cele mai scumpe. În plină criză ar părea foarte ciudat! Aşadar, să vedem ofertele de preţuri mici şi medii!

La 25.000 de euro găsim în Berceni garsoniere cu o suprafaţă utilă de 27,5 metri pătraţi. Blocul este construit în acest an, iar amplasarea este în zona Carrefour - Grand Arena. Rata lunară pentru achiziţia acestei garsoniere este în jur de 103 euro.

Citeşte mai multe despre ofertele de garsoniere în blocurile noi din Bucureşti pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici