OFF/ON THE RECORD, 15 mai 2022, ora 21.55. Invitat: Valeriu Nicolae, scriitor şi activist

50 de deputaţi analizaţi de ONG-ul Integritate pe bune deţin în total 69 de diplome de licenţă, mulţi au ani lipsă din biografii, majoritatea au lucrat doar la stat şi 16 au mii de contracte cu statul în sumă totală de peste 2,3 miliarde de ron.

99 afișări
Imaginea articolului OFF/ON THE RECORD, 15 mai 2022, ora 21.55. Invitat: Valeriu Nicolae, scriitor şi activist

OFF/ON THE RECORD, 15 mai 2022, ora 21.55. Invitat: Valeriu Nicolae, scriitor şi activist

Despre impostura de la nivel înalt din România, despre plagiatori, despre complicitatea mediului academic, despre lipsa de reacţie a societăţii civile şi a publicului, despre cum funcţionează impostura în Guvernul României dar şi despre cum arată „România educată”, afli duminică, de la Valeriu Nicolae, scriitor şi activist, de ora 21.55, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici