Oficiile poştele, închise în zilele de 28 aprilie şi 1 Mai

Oficiile poştale vor fi închise în zilele de 28 aprilie şi 1 Mai, iar trimiterile poştale din perioada sărbătorilor de Paşte vor avea întârzieri, a anunţat Compania Naţională Poşta Română.

17 afișări
Imaginea articolului Oficiile poştele, închise în zilele de 28 aprilie şi 1 Mai

Oficiile poştele, închise în zilele de 28 aprilie şi 1 Mai (Imagine: Mediafax Foto)

"Trimiterile poştale prezentate în zilele de 25, 26 aprilie, respectiv 29 şi 30 aprilie vor înregistra timpi de circulaţie mai mari decât în zilele normale de lucru", se arată într-un comunicat al Companiei Naţionale Poşta Română.

Totuşi, în zilele de 26, 29 şi 30 aprilie, oficiile poştale vor lucra după programul normal, potrivit comunicatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici