ONJN are un nou preşedinte: Gheorghe Gabriel Gheorghe revine după 8 ani în instituţie

Vicepreşedinte al instituţie în perioada 2013-2015, Gheorghe Gabriel Gheorghe s-a întors astăzi ca preşedinte.

973 afișări
Imaginea articolului ONJN are un nou preşedinte: Gheorghe Gabriel Gheorghe revine după 8 ani în instituţie

În Monitorul Oficial a apărut astăzi decizia prin care premierul Marcel Ciolacu îl numeşte pe Gheorghe Gabriel Gheorghe în funcţia de preşedinte al ONJN - Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, instituţie din subordinea Guvernului.

Acesta îl înlocuieşte pe Mihail-Silviu Pocora, care avea statut de preşedinte interimar (vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte). 

Sibianul a lucrat ultima oară de la Transgaz (a făcut parte din Consiliul de Administraţie), fiind originar din Mediaş.

Gheorghe Gabriel Gheorghe a mai lucrat la ONJN, în mandatul de preşedinte al Odettei Nestor, ocupând funcţia de vicepreşedinte (perioada 2013-2015).

Se poate spune că a fost de la începuturile Oficiulu. 2013 este anul în care s-a înfiinţat instituţia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici