Operaţiunea Blocada în Suceava: aproape 600 de sancţiuni în trei zile

Poliţiştii suceveni au aplicat aproape 600 de sancţiuni în ultimele trei zile în cadrul operaţiunii Blocada, a anunţat IPJ Suceava.

890 afișări
Imaginea articolului Operaţiunea Blocada în Suceava: aproape 600 de sancţiuni în trei zile

Operaţiunea Blocada în Suceava: aproape 600 de sancţiuni în trei zile

În weekend, peste 200 de poliţişti acţionează zilnic în cadrul ,,Acţiunii Blocada”. Operaţiunea vizează în special prevenirea faptelor cu violenţă şi a accidentelor rutiere pe fondul consumului de alcool şi droguri.

În perioada 14 – 16 septembrie, poliţiştii au suspendat 60 de permise de conducere pentru abateri la regimul rutier şi 35 de certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost aplicate 573 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 323.300 lei pentru abateri la regimul rutier, dar şi pentru acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Totodată, poliţiştii au intevenit la 187 de evenimente şi au constatat 93 de infracţiuni. 7 persoane au ajuns în arestul IPJ Suceava pentru săvârşirea unor infracţiuni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici