Opt persoane în stare gravă, transportate cu aeronave SMURD

Opt persoane în stare gravă, între care doi răniţi în accidente rutiere, au fost transportate la spital cu elicoptere SMURD, duminică, informează Ministerul Afacerilor Interne (MAI), într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

163 afișări
Imaginea articolului Opt persoane în stare gravă, transportate cu aeronave SMURD

Opt persoane în stare gravă, transportate cu aeronave SMURD (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Printre cei duşi la spital se numără un copil de trei ani rănit într-un accident rutier produs în Prahova, care a fost adus în Capitală, şi un turist aflat în autocarul care a căzut într-o râpă din judeţul Braşov, transportat la Târgu Mureş.

MAI mai precizează că aeronavele Inspectoratului General de Aviaţie au efectuat, în perioada 13 - 17 mai, zboruri pentru salvarea a 40 de persoane aflate în situaţii critice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici